Contact 021 323 20 63


Ce sa faci in Cappadocia

Cappadocia, oferta completa pentru o vacanta minunata!

Vacanta ta in Cappadocia, incepe de la usa casei tale, mai precis te luam de acasa si mergem direct la aeroport. Imbarcare in avion, aterizare pe aeroportul din Nevsehir sau Kayseri, transfer la hotel. Hotelul il alegem cu grija, te ascultam si iti propunem variante de cazare ce corespund dorintelor tale.  

Excursie cu balonul peste Cappadocia
Excursia se organizeaza inainte de rasarit. Imbraca-te confortabil si tine cont ca dimineata devreme este mai racoare si ca nu ai mai mult de 114 kg cu tot cu hainele de pe tine. Vei primi mic dejun mai light si un pahar de vin spumos ca sa celebrezi minunata experienta din balonul cu aer cald.

Turul Cappadociei:
Tur compact de 8 ore in care iti creezi o imagine de ansamblu despre Cappadocia. Din fata hotelului plecam sa vizitam Valea Devrent, Valea Pasabagi (Valea Calugarilor) dupa care servim pranzul la un restaurant din localitatea Avanos pe malul Kizilirmak-ului (Raul Rosu). Facem o plimbare prin Avanos ca sa descoperi obiecte de artizanat turcesc. Dupa amiaza vizitam muzeul in aer liber din localitatea Goreme, continuam catre Castelul Uchistar Rock si orasul subteran Kaymakli.


Valea Ihlara si orasul subteran Derinkuyu:
Acest tur dureaza aprox. 9 ore. Vizitam mai intai Derinkuyu – poate cel mai bine pastrat si mai adanc oras subteran din regiune, apoi facem o drumetie de 4 km prin Valea Ihlara, pranz la un restaurant din localitatea Belisirma iar in drum spre hotel vizitam Manastirea Selime – sculptata in secolul al XIII-lea.


Valea Dragostei si orasul subteran Kaymakli
Tur de 8 ore ce incepe cu o drumetie de 4 km prin Valea Dragostei in care iti vei incanta ochii cu fauna, flora si podgoriile Cappadociei, bisericile ascunse din Valea Gulledere si un pranz autentic in localitatea Cavusin. Dupa pranz vizitam Kaymakli – alt oras subteran excelent conservat cu sculpturi de acum 4000 de ani. In drump spre hotel vizitam si Valea Piegon – ideala pentru pasionatii de fotografie.


Ceremonia dervisilor
Vei avea parte de o amintire uimitoare cu dervisii rotitori ce te vor transpune intr-o calatorie mistica si spirituala, o calatorie ce iti umple inima cu dragoste si iti deschide mintea pentru relatii cosmice. Sufismul face parte din cultura si credinta otomana, persana si araba inca din secolul al VII-lea.

Seara turceasca
Cum altfel poti sa iti inchei aventura in Cappadocia daca nu cu un show turcesc de 3-4 ore cu dansuri din buric si populare din regiunile Turciei, ceremonia casatoriei, muzica live, mancare si bautura traditionala nelimitat.

In ultima zi de vacanta, transfer la aeroport, imbarcare in avion si ne despartim in fata casei tale pana la urmatoarea vacanta.

Daca vrei sa mergi la Cappadocia, te rugam sa ne contactezi. Ne ocupam de toate detaliile astfel incat sa nu ai nici o grija.

Oferta promotionala Cappadocia

Adauga Comentariu

Rezervare