Contact 021 323 20 63


Vacanta Cappadocia cu excursii incluse

Cappadocia!

Ziua 1, zbor din Bucuresti cu escala la Istanbul, transfer si cazare la hotel in Goreme.

Ziua 2, timp liber la dispozitie. Pe o raza de 2 km exista mai multe obiective turistice care se pot vizita pe cont propriu: 2 castele, muzeu in aer liber, biserica. Bazar pentru cumparaturi, restaurante pentru toate buzunarele. Se poate lua autobuzul pana in Urgup sau Avanos (7 Km distanta) sau Nevsehir (12 Km distanta).

Ziua 3, excursie de aprox. 8 ore: se viziteaza Valea Ihlara, orasul subteran Derinkuyu, pranz la un restaurant local, Manastirea Selime.

Ziua 4, excursie de aprox. 8 ore: se viziteaza Valea Dragostei, Valea Gulludere, satul Cavusin, orasul subteran Kaymakli, pranz la un restaurant local, Valea Pigeon.

Ziua 5, excursie cu balonul peste Cappadocia. Aceasta excursie se organizeaza inainte de rasarit (include mic dejun light si o bautura), dureaza aproximativ 3 ore (din care 1 ora in aer).

Ziua 6, se poate folosi ca back up pentru excursia cu balonul (in caz de vreme nepotrivita in ziua anterioara), timp la dispozitie dupa bunul plac (shopping etc.), seara turceasca cu cina si bauturi nelimitate.

Ziua 7, transfer la aeroport, zbor pentru Bucuresti cu escala la Istanbul.

Tariful ofertei, 827 euro

Include toate serviciile mentionate: transport avion (cu bagaj de mana de max. 8 Kg si bagaj de cala de max. 20 Kg), transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 6 nopti cu mic dejun, excursiile mentionate cu preluare si predare de la hotel  - din care doua cu pranzuri incluse si o cina cu bauturi nelimitate (seara turceasca), ghid turistic local, asigurare premium (medicala turistica + storno), toate taxele aferente.

Oferta se poate organiza aproape in orice perioada (se recomanda rezervare cu 6 luni inainte pentru tariful mentionat) si se poate personaliza dupa cerintele fiecaruia (mai multe mai sau putine nopti, excursii, cazare preferentiala etc.)
 

Adauga Comentariu

Rezervare