Contact 021 323 20 63


Revelion Bansko Bulgaria hoteluri patru stele ski

MPM Sport Hotel 4*- fotografii
Cazare 4 nopti cu demipensiune si cina festiva de Revelion, piscina interioara, sauna, baia de aburi, baia romana, Jacuzzi, internet wi-fi, total 369 euro cu toate taxele incluse (oferta de pret este valabila pana la 30 septembrie - include 15% reducere).
Parcare in garaj incalzit, 8 euro/noapte.

Astera Bansko Hotel and Spa 4*- fotografii
Cazare 3 nopti cu demipensiune si cina festiva de Revelion, parcare, waterpark, piscina interioara, saune, sala de fitness, transfer la partie, total 343 euro cu toate taxele incluse. Optional masa de pranz, 8 euro/zi. Noapte suplimentara cu mic dejun, 72 euro.

Saint Ivan Rilski Hotel & Spa 4*- fotografii
Cazare 6 nopti cu mic dejun si cina festiva de Revelion, piscina interioara, baia de aburi, sauna, camera cu gheata, sala de fitness, transfer la partie, total 423 euro cu toate taxele incluse (oferta de pret este valabila pana la 30 septembrie  - include 15% reducere). Supliment demipensiune 46 euro. Parcare in garaj, 5 euro/zi.

Trinity and Spa Bansko 4*- fotografii
Cazare 4 nopti cu demipensiune si cina festiva de Revelion, internet wi-fi, parcare, transfer la partie, piscinile interioare, sauna, baia de aburi, total 279 euro cu toate taxele incluse (oferta de pret este valabila pana la 30 octombrie- include 15% reducere).

Lion Hotel Bansko 4*- fotografii
Cazare 5 nopti cu demipensiune, cina festiva de Revelion, sala de fitness, piscina interioara, transfer la partie, total 324 euro cu toate taxele incluse (oferta de pret este valabila pana la 30 septembrie - include 20% reducere).
 

Royal Park Apartment Complex 4*- fotografii
Cazare cu all inclusive, transfer la partie, piscina interioara, sauna, baia de aburi, sala de fitness, total 327 lei pe noapte cu toate taxele incluse. Optional, supliment 15 lei/noapte pentru cazare in cladirea principala si 285 lei pentru cina festiva de Revelion.

Adauga Comentariu

Rezervare