Contact 021 323 20 63


Ce inseamna vacanta cu rucsacul in spate

Astazi (15 Dec 2017) lansam o noua categorie de vacante, Cu Rucsacul In Spate!

La aceste vacante beneficiezi de cele mai bune oferte de pret dar nu sunt pentru toata lumea, trebuie sa indeplinesti anumite conditii:

- Sa iti poti programa zilele de concediu cand vrei tu, mai exact in functie de perioadele pentru cand sunt disponibile aceste vacante (aceste vacante au perioade fixe)

- Sa nu fii pretentios (adica sa te multumesti cu un loc obisnuit in avion si o cazare simpla cu baie privata dar decent localizata)

- Sa te grabesti cu rezervarea (aceste oferte sunt disponibile de obicei cateva ore, cateodata doar cateva minute dupa care se scumpesc)

Cu rucsacul in spate inseamna cele mai bune oferte de pret disponibile la momentul publicarii pe site. De exemplu daca vrei sa mergi la Paris, poti sa platesti chiar si 1000 euro pe un bilet de avion (daca vrei/trebuie neaparat sa ajungi intr-o perioada anume) sau doar 10 euro pentru fix acelasi bilet de avion (dar pentru alta perioada).  Practic noi cautam cele mai bune oferte de pret. Nu vom promova combinatii de zboruri care nu au conexiunile asigurate si nici orice unitate de cazare.

Nu te vom trimite intr-o nenorocire de hotel, cartier rau famat, zone infestate, razboi, uragan sau fara mijloace de transport in comun (nici pana acum nu te-am trimis vreodata). Suntem atenti in continuare la detalii si asa vom fi intotdeauna. Sigur, nici pretentiile tale nu poti fi ridicate pentru acest tip de vacante – adica daca vrei hoteluri mai bune de exemplu cu candelabre de cristal, clante aurii si perdele roz, facilitati anume, diverse servicii etc. iti stam la dispozitie cf. condiitilor noastre de la Oferta Personalizata si Oferta de Pret.

Ofertele Cu Rucsacul In Spate le promovam la tarifele noastre NETE iar la rezervare adaugam 10% taxa de serviciu (comisionul nostru). Practic noi nu castigam bani prin promovarea acestor oferte, nu suntem afiliati cu diverse website-uri ca sa castigam din link-uri si click-uri si nici nu ne platesc companiile aeriene, unitatile de cazare, partenerii nostri sau orice alta persoana juridica sau fizica pentru publicitate.

Rezervarile le facem in urmatoarele conditii si beneficii:

 - contract cf. legislatiei turistice (http://www.solistravel.ro/uploads/fisiere/63_contract_contract_Solis_Travel.pdf)

 - factura fiscala

 - ne ocupam de check in-uri ca sa nu platesti in aeroport (daca e cazul)

 - it reconfirmam rezervarile (daca e cazul)

 - iti monitorizam rezervarile si te anuntam in caz ca intervin pe parcurs diverse schimbari independente de vointa noastra (de exemplu modificare/anulare de zbor sau relocare cazare)

 - te ajutam cu solutii in caz ca au intervenit anumite schimbari

 - iti oferim suportul nostru non stop (suntem la un apel sau mail distanta, iti oferim si numar de urgenta 24/7)

Multumim,

Echipa Solis Travel

Adauga Comentariu

Rezervare