Contact 021 323 20 63


Ce inseamna vacanta cu rucsacul in spate

Astazi lansam o noua categorie de vacante, Cu Rucsacul In Spate!

La aceste vacante beneficiezi de cele mai bune oferte de pret dar nu sunt pentru toata lumea, trebuie sa indeplinesti anumite conditii:

- Sa iti poti programa zilele de concediu cand vrei tu, mai exact in functie de perioadele pentru cand sunt disponibile aceste vacante (aceste vacante au perioade fixe)

- Sa nu fii pretentios (adica sa te multumesti cu un loc obisnuit in avion si o cazare simpla cu baie privata)

- Sa te grabesti cu rezervarea (aceste oferte sunt disponibile de obicei cateva ore, cateodata doar cateva minute dupa care se scumpesc)

Cu rucsacul in spate inseamna cele mai bune oferte de pret disponibile la momentul publicarii pe site. De exemplu daca vrei sa mergi la Paris, poti sa platesti chiar si 1000 euro pe un bilet de avion (daca vrei/trebuie neaparat sa ajungi intr-o perioada anume) sau doar 10 euro pentru fix acelasi bilet de avion (dar pentru alta perioada).  Practic noi cautam cele mai bune oferte de pret. Nu vom promova combinatii de zboruri care nu au conexiunile asigurate si nici bilete de avion de la orice companie aeriana.

Pentru cazare vom alege tot variante ieftine dupa principiile:

- In zona cu mijloace de transport in comun

- Camera cu baie privata

Nu te vom trimite intr-o nenorocire de hotel, cartier rau famat, zone infestate, razboi sau uragan (nici pana acum nu te-am trimis vreodata). Suntem atenti in continuare la detalii si asa vom fi intotdeauna. Sigur, nici pretentiile tale nu poti fi ridicate pentru acest tip de vacante. Daca vrei hoteluri mai bune de exemplu cu candelabre de cristal, clante aurii si perdele roz, facilitati anume, diverse servicii etc. iti stam la dispozitie cf. condiitilor noastre de Vacanta Personalizata si Oferta de Pret.

Ofertele Cu Rucsacul In Spate le promovam la tarifele noastre NETE deci fara comision adaugat.. Adica noi nu castigam bani prin promovarea acestor oferte, nu suntem afiliati cu diverse website-uri ca sa castigam din link-uri si click-uri si nici nu ne platesc companiile aeriene, unitatile de cazare, partenerii nostri sau orice alta persoana juridica sau fizica pentru publicitate. Noi practic iti sugeram GRATUIT super ponturi de vacanta iar daca iti place, ne multumim cu un like si un un share din partea ta.

Pentru rezervare, ai doua optiuni:

1.Iti rezervi singur pe internet (totusi ai grija unde iti faci rezervarile) iar noi ne multumim cu un like si un share din partea ta.

2.Ti le rezervam noi in urmatoarele conditii si beneficii:

 - contract turistic cf. legislatiei turistice (http://www.solistravel.ro/uploads/fisiere/63_contract_contract_Solis_Travel.pdf)

 - factura fiscala

 - ne ocupam de check in-uri ca sa nu platesti in aeroport (daca e cazul)

 - it reconfirmam rezervarile (daca e cazul)

 - iti monitorizam rezervarile si te anuntam in caz ca intervin pe parcurs diverse schimbari (modificare sau anulare de zbor, relocare cazare etc.)

 - te ajutam cu solutii in caz ca au intervenit anumite schimbari

 - iti oferim suportul nostru non stop (suntem la un apel sau mail distanta, iti oferim si numar de urgenta 24/7)

 - 10% comision de rezervare plus eventuale taxe de tranzactie pentru plata rezervarilor (daca e cazul, unele rezervari trebuie sa ti le platim prin transfer bancar sau au comision separat pentru plata cu cardul).

Multumim,

Echipa Solis Travel

Adauga Comentariu

Rezervare